2011 Ocak-Şubat Basın Bülteni

Home | Genel | 2011 Ocak-Şubat Basın Bülteni
2011 Ocak-Şubat Basın Bülteni

2011 Ocak-Şubat Basın Bülteni

İzmir’in gözde bölgesi Mavişehir’de yapımına 5 ay önce başlanan Mavişehir Modern’de %60 satış oranına ulaşıldı. TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO konut geliştirme kapsamında, Gergül İnşaat Abdulkadir Gültekin tarafından, 20 955 m2 arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Mavişehir Modern 10 blok toplam 316 daireden oluşuyor. Arazisinin % 80’i yeşil, açık ve sosyal alanlar olarak tasarlanan proje, planlanmış altyapısı ve güvenlik donanımları ile günümüz insanının konfor ve ihtiyaçları dikkate alınarak oluşturuldu. Güvenlik kontrollü kapalı site yapısı içinde şehrin konforunun doğa ile içiçe yaşanabildiği, gürültü ve karmaşadan uzak, modern, sağlıklı, konforlu ve kaliteli bir yaşam alanı oluşturan Mavişehir Modern, Mavişehir’ de Çevreyolu ve Metro İstasyonu’ na yakın, aktivite ve alışveriş merkezlerine yürüyüş mesafesinde konumlanması ile çok önemli bir lokasyon avantajına sahip durumda bulunuyor. Sosyal alanların yeşil ve su öğeleriyle bütünleştiği Mavişehir Modern’ de açık yüzme havuzları, süs havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları, spor alanları, çocuk oyun alanları ve dinlenme alanları bulunuyor. Peyzajından çatısına her türlü detayın düşünülerek çözüldüğü Mavişehir Modern’ de, site içi kameralı kontrol ağı ve site ve blok girişleri ile bağlantılı görüntülü interkom sistemi de mevcut.

Temel sistemi ve zemin iyileştirmesi projesi Dokuz Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezine hazırlatılan Mavişehir Modern, konut sakinlerine güvenliği site yapısının konforu ile sunuyor.

Az katlı blok yapıları içinde, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks olarak farklı metrekarelerde daire tiplerine sahip olan Mavişehir Modern’ de, 75.30 ile 89.51 metrekare aralığındaki 1+1 daireler 186 bin TL. Ile 248 bin TL aralığında, 126.42m2’lik 2+1 daireler 285 bin TL ve 298 bin TL, 149.18 m2 ve 159.49 m2 olan 3+1 daireler 372 bin TL ve 398 bin TL, 233.91 m2 ‘lik 4+1 dubleks daireler ise 598 bin TL fiyatlarıyla, anlaşmalı bankaların cazip kredi oranları ve kişiye özel ödeme planları ile satışa sunuluyor. Yüksek kaliteyi uygun ödeme planları ve 2010 yılına ait özel fiyat avantajı ile sunan Mavişehir Modern yoğun ilgi ile karşılanıyor.

Gayrimenkul projeleri ile farklı ihtiyaçlara uygun çözümler sunarak müşterilerinin yanında yer alan Gergül İnşaat, Mavişehir Modern’ de daireleri “tapu alım satım işlemleri”, “ yapı kullanma izin belgesi işlemleri”, “elektrik ve su abonmanlık işlemleri”, “kat mülkiyetine geçiş işlemleri” ve tüm giderleri, DASK (Doğal Afet Sigortası) karşılanmış olarak teslim ediyor.

Az katlı bina yaklaşımı ile, “butik site” ortamında, modern teknolojik sistemleri yüksek işçilik kalitesi ile sunarak öne çıkan Mavişehir Modern, kaliteli ve modern mimarisi, işlevsel iç mekan çözümleri, depreme dayanıklı yapısı ve peyzajı ile çevredeki yoğun ve yüksek katlı toplu konut projelerinden ayrışıyor. İzmir iklimine uygun olarak tasarlanmış balkonlar, aydınlık ve fonksiyonel yaşam mekanları, modern ankastre ürünlerle donatılmış geniş ve ferah mutfak alanları, kullanışlı banyolar tüm daire tiplerinin ortak özellikleri arasında yer alıyor. Çelik kapılar, geniş hol ve vestiyer dolapları, elektrik kumandalı panjurlar ve daha birçok yaşam kolaylaştıran planlamaları ile standartları yükselten Mavişehir Modern’ de 1+1 ve 3+1 tip örnek daireleri Satış Ofisi’nde, birebir aslına uygun olarak imal edildi.

Enerji verimliliği ve tasarruf sağlayan uygulamaların da bulunduğu Mavişehir Modern’ de ısınma, merkezi sistem doğalgaz ile sağlanıyor. Projede pay ölçer sistem geliştirilerek KASKAD ( kademeli) sistem kuruldu. Kullanıma göre kademeli olarak devreye girecek olan kazanlarla maksimum düzeyde tasarruf elde edilmesine yönelik planlamalar yapıldı. Termostatik vana kontrollü radyatörlerle, her odada uygun ısı ortamı ayarlanabiliyor. Dairelerde kullanılan dimmerli aydınlatma ürünleri, ortak alanlarda fotoselli aydınlatma sistemleri, peyzaj alanlarında kullanılan otomatik sulama sistemleri ve solar tip aydınlatma ürünleri de hem enerji verimliliğine yönelik hem de aidat giderlerinde tasarrufa yönelik uygulamalar arasında yer alıyor. Dış cephe mantolama sistemi ile de binalardaki ısı kaybını minumum düzeye çekmek hedefleniyor.

24 Temmuz 2010′ da yapımına başlanan ve kaba inşaatı tamamlanan Mavişehir Modern’ de yaşamın 31Aralık 2011′ de başlaması planlanıyor.